Lördag 11/1

Men den här dagen har gått himla fort! Vi har varit hos pappa och lekt och ätit lunch. Sedan var vi och handlade lite lördagsgodis till tjejerna och lite färdkost (fruktsmoothie och Tom&Jerry-kex) till morgondagens tur till Stockholm för att träffa min brorson för första gången <3 
Fast dagen började faktiskt medatt  Christoffer fick åka ut och handla kl 8 på morgonen. Vi struntade i att handla igår när vi gås att både mjölken och brödet var slut. Tänkte att man är ju ändå uppe och springer då, så det är ju lätt fixat att åka och handla frukost kl 8. Men vi tänkte inte på att det skulle snös under natten. Christoffer fick lufsa ut i typ 2 dm snö och handla det första han gjorde på sin lediga dag stackarn. Men vi fick lugnt och skönt igår när vi slapp handla ;-)
Vi som aldrig har slut på sånt.

Vi såg det sista avsnittet av How I Met Your Mother igår :-( Men det finns faktiskt en säsong till. Så nu måste vi vänta på säsong 9!! Och God knows when den kommer liksom! (Buhuu!!)

Jag har fått psykbryt på grannen ikväll. Säga vad man vill om att man får låta och föra oväsen före kl 22, men man får faktiskt inte slå på högsta volym på stereon kl 19.30 heller. Men kl 21 var det tyst. Hörde att en bil kom och hämtade upp någon så han är väl på krogen och kommer hem kl 2 som vanligt och fräser på sin skitmusik igen. Han har en jättestereo som verkligen har jääättehögt ljud. Skulle man sitta och titta på tv hemma eller nåt så finns det inte en chans att man skulle höra den. Christoffer är och bråkar på honom  titt som tätt och han halvgrinar och undrar om vi ska göra så att han kommer få flytta. Stackars HONOM liksom! 
Jag avskyr att behöva klaga på folk men när han verkligen inte fattar/bryr sig så måste man ju. Nellie blev jätterädd såklart. Även om jag förklarade vad som hände så kan ju höga ljud vara väldigt otäcka. Det började liksom högt och sedan höjer han så det blir så högt att det dunkar i bröstkorgen och vi måste prata högt till varandra för att höras.  Alla andra gånger har det antingen varit när barnen har sovit hela tiden eller blivit väckta en stund men somnat om rätt fort. Eller så har det varit mitt på dagen så att barnen inte blivit skrämda på samma sätt. 
Skönt att Linnéa hade hunnit somna ikväll i alla fall. :-)
Himla tråkigt när vi har en hyresvärd som inte har någon störningsjour. Så man har ingen att ringa till när det händer, utan måste dokumentera och höra av sig en vardag. Men jaja. Det är tyst nu. Men jag blir grymt irritera på respektlösa ärkepuckon. 

Packningen är nästan klar inför imorgon. Dvd:er med laddare, filmer och hörlurar, fika att ha i bilen, vatten, hårborste, extra filtar, ett varsitt ombyte till barnen och leksaker. Nellie har packat en hel väska med Barbies och djur som får agera hästar till dem. Linnéa har än så länge inga leksaker packade. Det är lite klurigt. Men hon ska få med sig några Barbies hon med. Det får ju inte vara småsaker för de försvinner garanterat! Annars leker hon mycket  rollekar. Och jag tror att Snövitklänningen får stanna hemma :-) Och doktorsväskan har för mycket småprylar. Barbies är nog bra. :-) 

Bäst att gå och lägga sig i tid ikväll! :-) 
God natt!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

twinklelittlestar.blogg.se

Min familj och annat som rör livet.

RSS 2.0